Un treballador del metro de Londres evita el robatori d’una bicicleta

El treballador es fa enfrontar al lladre, va recuperar la bici i va esperar quatre hores fins que va tornar el propietari.

Steve Farmer és un dels molts treballadors de Londres que cada dia va en bici a la feina. El 29 de juny la va deixar lligada com cada dia a l’estació de metro de Cannon Street i la va anar a recuperar a les 6 de la tarda per tornar a casa. La sorpresa va ser que la bicicleta no hi era.

Va preguntar als treballadors de l’estació si hi havien càmeres per poder fer una denúncia i tenir alguna possibilitat de recuperar-la. El que es va trobar és amb Abdul Muneeb que tenía la cadena tallada i amb un somriure el reptava a posar la combinació per demostrar que la bici era seva. Efectivament va poder demostrar així que era seva i el treballador del metro li va tornar la seva bicicleta.

Abdul li va explicar que va veure el lladre i sense pensar-s’ho es fa enfrontar amb ell i el va amenaçar amb agredir-lo si no li donava la bici. El lladre va fugir i Abdul va guardar la bici a les instal.lacions de l’empresa per si apareixia el propietari. Malgrat que el seu torn va acabar es va quedar quatre hores fins que l’Steve la va anar a buscar.

Aquesta història s’ha fet pública perquè l’Steve va fer aquesta publicació de Facebook per donar a conèixer la història i agrair públicament el que havia fet el treballador. Milers de persones han comentat per agraïr el gest de l’empleat. En la missatge l’Steve diu que “el món necessita més abdul” i “és un valor per l’empresa” tenir algú tant honrat i valent. La història s’ha compartit més de 120.000 vegades i se n’han fet ressò diversos mitans.

Pots seguir la història aquí:

Montreal farà 320km de carrils bici durant l’estiu
Ciclistes a Montreal

Amb els nous carrils bici la ciutat arribarà als 1200 quilòmetres de carrils segurs per la bicicleta.

Al centre de Londres només es podrà circular en bicicleta
Carrer de Londres

Quan els londinencs tornin a la nomalitat es trobaran que al centre només s'hi pot accedir a peu, en bicicleta Llegeix-ne més

València donarà 250€ per comprar bicis elèctriques
Noia amb bicicleta elèctrica

El President Ximo Puig ha explicat que la mobilitat “serà fonamental en l’escenari postpandèmia”.

El pla de Barcelona contra els contagis és fer 21km per la bici
Simulació de carril bici/bus a Sants/Creu Coberta

L'Ajuntament crearà "corredors ciclistes" per donar alternativa al transport públic i al vehicle privat.

Deixa un comentari