Un treballador del metro de Londres evita el robatori d’una bicicleta

El treballador es fa enfrontar al lladre, va recuperar la bici i va esperar quatre hores fins que va tornar el propietari.

Steve Farmer és un dels molts treballadors de Londres que cada dia va en bici a la feina. El 29 de juny la va deixar lligada com cada dia a l’estació de metro de Cannon Street i la va anar a recuperar a les 6 de la tarda per tornar a casa. La sorpresa va ser que la bicicleta no hi era.

Va preguntar als treballadors de l’estació si hi havien càmeres per poder fer una denúncia i tenir alguna possibilitat de recuperar-la. El que es va trobar és amb Abdul Muneeb que tenía la cadena tallada i amb un somriure el reptava a posar la combinació per demostrar que la bici era seva. Efectivament va poder demostrar així que era seva i el treballador del metro li va tornar la seva bicicleta.

Abdul li va explicar que va veure el lladre i sense pensar-s’ho es fa enfrontar amb ell i el va amenaçar amb agredir-lo si no li donava la bici. El lladre va fugir i Abdul va guardar la bici a les instal.lacions de l’empresa per si apareixia el propietari. Malgrat que el seu torn va acabar es va quedar quatre hores fins que l’Steve la va anar a buscar.

Aquesta història s’ha fet pública perquè l’Steve va fer aquesta publicació de Facebook per donar a conèixer la història i agrair públicament el que havia fet el treballador. Milers de persones han comentat per agraïr el gest de l’empleat. En la missatge l’Steve diu que “el món necessita més abdul” i “és un valor per l’empresa” tenir algú tant honrat i valent. La història s’ha compartit més de 120.000 vegades i se n’han fet ressò diversos mitans.

Relacionat:  La nova Via Laietana no agrada els col.lectius ciclistes

Pots seguir la història aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *