La Riscko Metric és una bici de 20″ barata

Riscko és una marca de Cambodja que fa productes esportius. A més de bicicletes, fan peses, màquines de gimnàs i complements per fer esport.

Preu baix i qualitat baixa

La Riscko Metric i la resta de biciciletes de la marca són molt barates. Si busquem per internet les podem trobar a meitat de preu del que demana Amazon.

El problema és la qualitat: els compradors es queixen de pedals que es trenquen, frens que no frenen i canvi de marxes incompatibles amb les manetes. En tot cas, res que no tingui solució i que no puguem reparar nosaltres mateixos.

La Riscko és vàlida segons l`ús que li donem

Una bicicleta com la Riscko Metric està molt bé per tenir-la al càmping o al poble per fer passejos.

Pel dia a dia per anar en bici per Barcelona podem tenir una altra bici i quan anem fora els caps de setmana una bici així pot ser una bona opció.

Si tenim una Riscko Metric ens podem estalviar portar una bici amunt i avall al cotxe. De fet, una bici econòmica com a segona bici és més barat que comprar un portabicis pel cotxe.

També per un nen a partir de 10 anys (140cm) pot anar molt bé una bici com aquesta perquè per mida li va bé. Com a punt molt positiu el manillar és ajustable en alçada. Aquesta característica és poc habitual en bicis plegables.

Bici plegable per no plegar

Com totes les bicis plegables de gamma baixa el sistema és lent i feixuc. No són bicis per plegar-les cada dia ni per anar gaire lluny a peu amb la bici plegada.

Tot i això, les mides de la bicicleta plegada són molt bones per si l’hem de ficar al cotxe o la volem guardar en un racó de casa.

Riscko Metric plegable

Bicicleta de bon disseny

L’aspecte de la bici en general és molt bo. Té un toc modern que transmet eficiència i modernitat. No segueix el típic model amb el quadre baix sinó que la barra està amunt.

La barra a mitja alçada és una mica més incòmode per pujar i baixar. Per contra, si l’hem d’aixecar és molt més còmode.

Els parafangs també fugen del model clàssic que hem vist milers de vegades i semblen més de bicicleta de muntanya radical que de bicicleta de passeig.

Quadre d’acer

La Riscko Metric està feta d’acer, com les bicicletes d’abans. Això la fa una mica pesada però té un avantage: és quasi impossible que el quadre es trenqui. I si es trenca es pot soldar fàcilment.

En aquest aspecte sí podem dir que és un bicicleta per durar i resistir-ho tot. Com les d’abans.

Components justos

Els canvis, els frens, els pedals o la cadena no són de gran qualitat, però són components que es poden substituir.

El canvi de marxes és de set velocitats i es tracta de l’indestructible Simano SIS amb les manetes Shimano Tourney.

No és el canvi ni més suau ni eficient però és el que es portava fa 20 anys a les bicis de muntanya. Bicicletes que segueixen funcionant. És un mecanisme molt provat i ja mític dins el món de la bicicleta que només cal ajustar de tant en tant.

Sis colors a escollir

Riscko Metric
Riscko Metric de color verd

Un punt a favor és que la Riscko Metric es pot escollir en sis colors: negre, groc, taronja, rosa, blanc i verd. Això la fa una bicicleta molt divertida, única i exclusiva.

Característiques

  • Bicicleta d’acer
  • Pesa uns 20kg
  • Rodes de 20×1,75
  • Canvi Shimano de 7 velocitats
  • Portaequipatges
  • Parafang

Sense accessoris

El gran preu de la Riscko Metric també és perquè no porta cap accessori. Això també és un avantatge perquè no tothom necessita el mateix. A qui li calgui ja aconseguirà cistella o llums però de vegades es paga un sobrepreu per accessoris que podem trobar molt barats.

En resum, és una bici honesta que pel preu que té dona el suficient. Si l’haguéssim comprat fa vint anys ara mateix seguiria funcionant com el primer dia.

A tots ens agrada la qualitat i les altes prestacions però no sempre és el que busquem. La Riscko Metric és una bici de 20″ barata que pot donar un gran servei.

Ducati MG20 és la bici elèctrica urbana de magnesi

Ducati encara no fa motos elèctriques però té una gamma de bicicletes elèctriques de muntanya i ciutat. Ducati Urban e-Mobility Llegeix-ne més

Coneix la bici plegable amb rodes plegables, la Tuck Bike
Bicicleta plegable Tuck Bike

Un noi d'Auckland (EEUU) reinventa la roda amb una bici plegable amb rodes plegables.

La bicicleta de dues places amb amic invisble…
Lohner Stroller amb dos passatgers

La Lohner Stroler és una bicicleta elèctrica per a dues persones amb aspecte de moto clàssica.

La Legend Monza és la bici elèctrica de 20″ de gamma alta

Costa el doble que la MOMA ebike 20.2 però el preu està justificat: l'excel.lència es paga.

Deixa un comentari