Mapa dels carrils bici de Barcelona


Mostra un mapa més gran

 

      •  

  Mapa actualitzat dels carrils bici

  Amb aquest mapa pots planificar els teus trajectes en bici per Barcelona.

  Recorda que pots anar en bici per tots els carrers de la ciutat però els carrils bici et donen més seguretat i tranquilitat. Tingues en compte la normativa del carril bici per fer el treu trajecte més segur.

  Mapa d’aparcaments i de les estacions del Bicing

  Amb el símbol tens indicats tots els aparcaments en forma d’U de la ciutat. Utilitza’ls preferentment per deixar-hi la bicicleta. Si no n’hi ha en el teu destí o no queda lloc pots lligar la bicicleta a senyals de trànsit: revisa les normes sobre com aparcar legalment la bicicleta al carrer.

  Amb la tens marcades les estacions del Bicing a la ciutat per veure d’un cop d’ull on agafar o deixar la teva bici.

  Infladors i botigues de bicicletes de Barcelona

  Quan menys t’ho esperis necessitaràs inflar les rodes o fer una petita reparació. Estem treballant per incloure els punts de la ciutat on ho pots fer de forma gratuïta.

  La inclusió de les botigues de bicicletes serveix perquè en cas d’avaria trobis assistència. Si punxes, trenques la cadena o el cable del fre pots anar a una botiga perquè et facin la reparació. Ni que sigui per inflar una roda fluixa t’anirà bé tenir el mapa a mà: a totes et deixaran l’inflador.

  De tota manera, el millor és anar preparat per tenir una petita avaria o una punxada. Revisa el kit bàsic de reparació del ciclista urbà per tenir sempre a mà les eines bàsiques per sortir del pas.

  Estacions de Metro

  Si al final no pots reparar la bici o simplement plou o no tens ganes de pedalar pots agafar el metro o el tramvia. Al mapa tens marcades les parades però tingues en compte els horaris i les condicions per pujar la teva bici al transport públic.