La roba de Transparent Bike

Transparent Bike és una petita empresa de Madrid que fabrica una roba perfecte per anar en bici per la ciutat però que també és molt adequada per la vida diària.

És una roba còmode, de qualitat, exclusiva i original.

 

Hi ha moltes marques que fan roba per anar en bici però cap ha aconseguit fer una roba que serveixi pel dia a dia i alhora transmeti que és roba per anar en bici. Quan la portes fora de la bici crida l’atenció pels detalls ciclistes com peces reflectants, les butxaques al darrer o lema “proud to be ciclist”. A més, en l’aspecte visual dona sensació de teixit de gran qualitat i de bons acabats.

Per anar en bici és realment còmode perquè queda ajustada i el teixit és elàstic i suau. Fins i tot, sap greu portar-la en bici per si s’enbruta i per no suar-la.

L’empresa és un petit taller artesanal que amb només tres persones ho fa tot. Per tant, la producció és curta i es pot dir que cada peça és exclusiva perquè si ja costa veure algú amb aquesta marca encara és més difícil que porti el mateix model. Fins i tot fan roba personalitzada per grups o empreses però també per a compres individuals quan s’agrupen diversos compradors. Així pots tenir una samarreta, un polo o una jaqueta amb els detalls dissenyats per tu i que només tu tindras.

El servei de venda és excel.lent per la rapidesa en l’enviament i la garantia de canvi si la talla no va bé (comprovat). Aquest és un punt important perquè sempre hi ha la pot de no encertar la talla i més quan parlem de roba ajustada. Amb la gent de Transparent Bike això no és un problema i la comunicació sempre és amable i fluïda.