La Legend Monza és la bici elèctrica de 20″ de gamma alta

Costa el doble que la MOMA ebike 20.2 però el preu està justificat: l’excel.lència es paga

La Legend elèctrica de 20″ és una altra bici urbana made in Barcelona. La relació qualitat preu no és tant bona com amb la MOMA però tindrem una bici molt més completa, confortable, tecnològica i duradora.

Destaca que el sistema de plegat i el transport amb la bici plegada és dels millors del mercat. Si necessitem plegar la bici cada dia  en 10 segon ho tenim fet.

Tres colors, tres bateries i diversos preus

La Monza Legend es pot escollir en l’habitual color negre de les bicis urbanes però també en blau o en gris.

La següent decisió és la capacitat d’emmagazematge de la  bateria:  n’hi ha de 8Ah, 10,4Ah i 14Ah. Cadascuna ens donarà una autonomia diferent (60,80 i 100km) , però el preu a pagar també canvia.

Disseny molt cuidat

On és la bateria? Els dissenyadors de Legend han aconseguit que no es vegi la bateria. És extraïble però va integrada dins l’estructura del quadre. D’aquesta manera un espectador pot pensar que no és una bici elèctrica.

Bici elèctrica i intel.ligent

La Legend Monza és una autèntica bici smart amb connectivitat total.Amb el bluetooth es connecta al mòbil (Android/ios) per tenir el control total de la bici: podrem tenir tota la informació sobre recorreguts, desnivells, velocitat o  consum.

El manillar té un suport pel mòbil per tenir tota la informació en temps real.

 

El selector de nivell d’assistència elèctrica i el visor de càrrega de la bateria és un comandament a la part esquerra del manillar. Amb aquest component seleccionem un dels quatre nivells d’assistència elèctrica o desconnectar el motor.

Canvi i frens

El canvi de velocitat és un Shimano Rd-FT35: és un bon canvi suau i precís que no donarà cap problema. Llàstima que no sigui un canvi intern per millorar el disseny del conjunt.

Els frens és un punt molt a favor d’aquesta bici perquè porta frens de disc hidràulics de Tektro. Tenen un manteniment més acurat que els clàssic V-Brake i aporten pes al conjunt. A canvi, tindrem una bici que frena en qualsevol situació.

Si ens agrada córrer ho podrem fer sense dubtar que quan ho necessitem tindrem una frenada precisa en sec, mullat sobre asfalt o sobre sorra. Saber que la bici frena també relaxa i fa augmentar la confiança en un mateix i en la bici.

Rodes al servei del confort

La Legend Monza no porta amortidors com altres bicis més barates. A canvi, té unes rodes una mica més amples on hi cap més aire. Amb més volum d’aire s’amorteix millor les irregularitats del terra.

Per aconseguir-ho i que la bici vagi fina ens hem de preocupar de tenir sempre la pressió d’aire que recomana el fabricant (2 bar) per notar aquest efecte “coixí”.

Característiques

 • Pesa 19kg
 • Quadre d’alumini 6061
 • Dispobible en tres colors
 • Roda de 20″ amb capacitat extra d’aire
 • Per a persones des de 1,60m fins a 1,90m
 • Autonomia de 60,80 o 100km
 • Bateria extraïble integrada al quadre
 • Bluetooth per tenir tota la informació al mòbil en temps real
 • 4 nivells d’assistència elèctrica
 • Canvi Shimano de 6 velocitats
 • Frens hidràulics Tekpro
 • Llums leds integrats
 • Timbre
 • Parafangs

Estètica, qualitat i preu

Estèticament és impecable i es nota l’esforç per fer bons acabats fins al màxim detall. És una bici robusta pensada per durar i fer molts quilòmetres. Tot el sistema elèctric té la qualificació IP67 per assegurar que l’aigua no el malmetrà.

La Legend Monza és una bici guanyadora. No és barata però no hi ha cap altra bici de 20″ que ofereixi tant.

 

Pots veure el preu i comprar-la fent clic aquí.

Ducati MG20 és la bici elèctrica urbana de magnesi

Ducati encara no fa motos elèctriques però té una gamma de bicicletes elèctriques de muntanya i ciutat. Ducati Urban e-Mobility Llegeix-ne més

Arriba a Xile el leasing de bicicletes elèctriques
Bicicleta elèctric leasing Xile ALD-automotive

El leasing arriba a la bicicleta elèctrica de la mà d’una empresa líder mundial en el negoci de cedir vehicles Llegeix-ne més

La bicicleta de dues places amb amic invisble…
Lohner Stroller amb dos passatgers

La Lohner Stroler és una bicicleta elèctrica per a dues persones amb aspecte de moto clàssica.

LA MOMA e-bike 20.2 és la millor bici elèctrica plegable de ciutat

La MOMA elèctrica de roda de 20" es una habitual dels carrers de Barcelona. Ha seduït des de raiders de Llegeix-ne més