La bicicleta de dues places amb amic invisble…

Lohner Stroller amb dos passatgers

La Lohner Stroler és la primera bicicleta elèctrica de dues places i estètica retro. És bicicleta retromoderna.

Lohner és un industrial austríac amb més de 100 anys d’història. Va començar fent carruatges per a la cort dels Hasburg i al 1900 va fer un cotxe elèctric amb Ferdinand Porsche.

Després es va dedicar a fer motos,  parts d’avions i va esdevenir una marca molt popular de tramvies. Als anys 50 va entrar en decadència i la va comprar el fabricant d’avions Bombardier que la va fer desaparèixer.

Andreas Lohner és el nét del fundador de l’empresa i fa renéixer la marca amb una bicicleta elèctrica que segueix el disseny d’una moto que va construir el seu avi a principis del s.xx.

Lohner Stroler amb dos ocupants

Dues places còmodes i un disseny conegut

El que més crida l’atenció de la Lohner Stroler és que pot portar dues persones. El seient és gran i còmode i amb l’impuls del motor elèctric no suposa cap esforç.

L’estètica és l’altre fet diferencial d’aquesta bicicleta elèctrica perquè recorda molt a les motos clàssiques.

Aquelles motos feien molt soroll i treien fum i ara convertida en bicicleta elèctrica esdevé un vehicle silenciós i net que transmet relax i benestar. El seu creador afirma que aconsegueix deixar un somriure relaxat a la cara dels conductors.

La sensació d’estar davant d’un disseny que hem vist moltes vegades però que no és el que sembla fa que sigui una bici molt especial.

La genialitat no és només estètica sinó que aporta solucions com un compartiment on hi aniria el dipòsit de la gasolina per guardar-hi petits objectes.

Tot sense oblidar que pot portar dues persones sense esforç, sense fum i sense soroll.

Tècnica de primer nivell

Sota l’aspecte retro s’hi amaga la tecnologia de bici elèctrica més moderna. Rendeix 600w amb la tecnologia de l’empresa taiwanesa KHS, té una velocitat màxima limitada a 25km/h i una autonomia de 100km.

Està feta d’àcer i pesa 35 kg. Pot portar fins a 15okg de càrrega i per evitar ensurts té uns grans frens hidràulics capaços de frenar la bici sense problema.

Preu i condicions

Aquesta bicicleta que sembla una moto costa 3990€ però només es ven en algunes botigues d’Àustria i Alemanya.

Com que el seu creador vol que sigui un objecte especial no es ven ni a botigues de bicicletes ni de motos. Es ven a botigues d’artesania com ara les de mobles de disseny.

El motiu és que ha de ser una compra més estètica que funcional tot i que funciona perfectament.

Lohner stroller vermella

Lohner el visionari

Quan el 1900 el senyor Heinrich Lohner va fer un cotxe elèctric amb Ferdinand Porsche ja va dir que tard o d’hora el motor de combustió passaria a la història.

El temps li ha donat la raó i el seu net ha trobat la manera de fer un homenatge a un visionari que va confiar en Ferdinand Porsche quan només era un noi de 20 anys.

Ara el seu nét ho ha tornat a fer i ha aconseguit un disseny únic per una bicicleta per a dues persones i amic invisible…

Ducati MG20 és la bici elèctrica urbana de magnesi

Ducati encara no fa motos elèctriques però té una gamma de bicicletes elèctriques de muntanya i ciutat. Ducati Urban e-Mobility Llegeix-ne més

Arriba a Xile el leasing de bicicletes elèctriques
Bicicleta elèctric leasing Xile ALD-automotive

El leasing arriba a la bicicleta elèctrica de la mà d’una empresa líder mundial en el negoci de cedir vehicles Llegeix-ne més

La Legend Monza és la bici elèctrica de 20″ de gamma alta

Costa el doble que la MOMA ebike 20.2 però el preu està justificat: l'excel.lència es paga.

LA MOMA e-bike 20.2 és la millor bici elèctrica plegable de ciutat

La MOMA elèctrica de roda de 20" es una habitual dels carrers de Barcelona. Ha seduït des de raiders de Llegeix-ne més

Deixa un comentari