Ducati MG20 és la bici elèctrica urbana de magnesi

Ducati MG20, bici elèctrica plegable urbana

Ducati encara no fa motos elèctriques però té una gamma de bicicletes elèctriques de muntanya i ciutat.

Ducati Urban e-Mobility és el nom de la divisió de l’empresa de motos italianes dedicat a la mobilitat urbana elèctrica. Han presentat dues bicicletes, tres patinets i accessoris que es començaran a vendre aquest mes de juliol. De moment, a Barcelona encara no hi ha cap concessionari que en disposi però tard o d’hora arribaran.

Les bicicletes i els patinets de Ducati els fabrica l’empresa especialista en accessoris de l’industria de l’automóbil MTDistribution. Aquesta marca desconeguda pel públic forma part del microclima empresarial d’Emília-Romanya coneguda per ser bressol de marques com Ferrari, Lamborghini, Ducati i altres. Produeix accessoris i productes d’alta gamma per grans marques. Per a la mobilitat urbana el partner que posa el nom és Ducati.

Ducati és disseny esportiu exquisit i alta qualitat a bon preu

La Ducati MG20 és una bici lleugera i sòlida amb un disseny únic. El caràcter esportiu de la marca es nota en els radis de sis braços i un parafang que té més aspecte de moto d’enduro que el típic de bicicleta urbana. Els colors negre i vermell i la forma aerodinàmica del quadre la fan molt diferent a la típica bici elèctrica urbana de 20″.

La Ducati MG20 és lleugera i sòlida gràcies a que el quadre, la forquilla i les llantes són de magnesi. No és habitual utilitzar una aliatge amb més magnesi que alumini perquè augmenta el pes però el resultat és un producte molt més resistent als cops i a la corrosió.

Per una bici urbana elèctrica pot ser ideal perquè l’augment de pes no és important però garanteix que la bicicleta durarà molts anys. De fet, la Ducati MG20 només pesa 20Kg però si traiem la bateria es queda en 18Kg. Res fora del que és normal en una bicicleta elèctrica urbana.

És una bici de ciutat perquè és de 20″ i és plegable però no té maleter o cistella per portar-hi objectes. D’aquesta manera el disseny queda més net i és l’usuari qui decideix si necessita els accessoris o no. El sistema de plegat és fàcil i senzill i un cop plegada la pots pujar a l’autobús, al cotxe o a casa sense massa problema.

Bicicleta elèctrica Ducati plegada

La Ducati MG20 només costa 1599€

El preu de la bicicleta elèctrica Ducati és de només 1599€. Per ser una bicicleta d’una marca reconeguda és un preu molt bo. Per descomptat que compta amb bateria integrada al quadre, cablejat amagat i pantalla de comandament impermeable.

Una bicicleta semblant seria la Legend Monza amb bateria de 374.4Wh que costa 100€ més i no té ni un disseny com la Ducati ni la qualitat del quadre de magnesi. A canvi ofereix més autonomia i uns frens hidràulics que a ciutat no aporten gaire més que els mecànics de la Ducati.

Com altres bicis elèctriques de ciutat, la bicicleta Ducati porta llums leds, canvi Shimano de 6 velocitats i una bateria de 36V, 10.5Ah i 378Wh. Amb aquesta potència podrem fer uns 50km amb assistència elèctrica i necessitarem unes 5 hores per carregar.

A nivell tècnic està a l’alçada de les bicicletes de gamma alta que es venen al mateix preu però no tenen el disseny i l’exclusivitat d’un producte Ducati.

Característiques

  • Pesa 20Kg amb bateria i 18 sense
  • Quadre, forquilla i llantes de magnesi
  • Rodes de 20″
  • Frens de disc mecànics
  • Canvi Shimano de 6 velocitats
  • Autonomia de 50km
  • Bateria Samsung 36V,10,5Ah i 378Wh integrada al quadre i extraible
  • Temps de càrrega de 4 hores

Arriba a Xile el leasing de bicicletes elèctriques
Bicicleta elèctric leasing Xile ALD-automotive

El leasing arriba a la bicicleta elèctrica de la mà d’una empresa líder mundial en el negoci de cedir vehicles Llegeix-ne més

La bicicleta de dues places amb amic invisble…
Lohner Stroller amb dos passatgers

La Lohner Stroler és una bicicleta elèctrica per a dues persones amb aspecte de moto clàssica.

La Legend Monza és la bici elèctrica de 20″ de gamma alta

Costa el doble que la MOMA ebike 20.2 però el preu està justificat: l'excel.lència es paga.

LA MOMA e-bike 20.2 és la millor bici elèctrica plegable de ciutat

La MOMA elèctrica de roda de 20" es una habitual dels carrers de Barcelona. Ha seduït des de raiders de Llegeix-ne més