Caprabo i Danone sortegen una bicicleta cada dia

Entre el 16 de juny i l’11 d’agost pots guanyar una bicicleta cada dia.

Per participar només has de comprar tres productes Danone de iogurt líquid en un supermercat Caprabo o Eroski. Els productes han de ser tres unitats de iogurt líquid gran o petit, Activia per veure o Vitalínea.

Per participar has de tenir el tiquet de compra on hi surtin els tres productes. Un cop el tens has d’anar al web de la promoció de Danone, registrar-te i pujar la foto del tiquet. Si has guanyat t’ho diran al moment.

23 bicicletes a Caprabo i 56 a Eroski

Sortejaran una bicicleta cada dia de dilluns a dissabte per les compres a Caprabo durant el període de la promoció. Per les d’Eroski seran dues bicicletes cada dia.

Hi ha altres promocions semblants a supermercats de fora de Catalunya com la de rellotges esportius a Supermercados Sol o unes pales de Padel a Supermercados Mas.

La bicicleta

Bicicleta Megamo Open Replica
Megamo Open Replica 26″

El model que sortegen és una Megamo Open Replica de 26″. El preu al mercat és de 276€ i pel que ofereix és un preu bastant bo per ser d’una bona marca.

És una Mountain Bike molt normal amb l’únic extra d’una suspensió davantera. Per ciutat és ideal perquè aquesta suspensió amorteix molt bé els forats de l’asfalt i és còmode per pujar i baixar guals i voreres amb seguretat i comoditat.

Les cobertes no són molt amples (1,95″)  com per llastrar la velocitat ni són massa fines com per ser perilloses pels ciclistes menys experts. A més, porta rodes de 26″ que per ciutat tenen l’avantatge de costar menys per arrencar i ser més manejables que les de 29″.

En resum, és la típica mountain bike que serveix per tot però no és bona en res: en ciutat n’hi ha de més ràpides i  per muntanya n´hi ha de més radicals capaces de pujar i baixar per tot arreu.

En canvi, el que té aquesta mena de bici és que va bé per ciutat i per camins de terra. Per anar per Barcelona en bici pot ser una bicicleta ideal. Ara que Caprabo i Danone sortegen una bicicleta cada dia pot ser un bon motiu per beure iogurt líquid.

Molta sort!

Santa Coloma impulsa la ciclologística
Ciclologistic Santa Coloma bici càrrega. Vista sobre el Besós.

Santa Coloma crearà un servei municipal de cilologística. El projecte inclou un centre de distribució i l'adquisició de bicicletes.

No hi haurà carril bici al Carrer Aribau
carril bici del carrer Valencia de Barcelona

Carril bici del Carrer València com el que volen els Comuns al Carrer Aribau El PSC descarta que es faci Llegeix-ne més

Barcelona adopta el “model Madrid” de carril bici amb cotxes
Barcelona adopta model Madrid carril bici

Rosa Alarcón, regidora de mobilitat, anuncia que l'estratègia fins 2024 serà que bicis i cotxes comparteixin espai. Per garantir la Llegeix-ne més

No hi haurà carril bici a la Ronda Universitat
Ronda Universitat. No hi haurà carril bici

L'any 2018 l'Ajuntament va anunciar la licitació del carril bici de Ronda Universitat. Recomana anar per la Gran Via.

Deixa un comentari