Bolt porta a Barcelona una nova bici elèctrica compartida

Bolt a Barcelona

Ja tenim Scoot, Donkey Republic, Ecooltra, Yego i ara arriba Bolt a Barcelona amb la seva bici elèctrica compartida. Comença amb 270 bicis i podrà arribar a les 742.

Barcelona és la segona ciutat on Bolt ofereix el servei de bici compartida. Al juliol van començar a París amb 1000 bicicletes i una oferta irresistible: només 0.15€ per minut sense cost de desbloqueig. L`èxit ha sigut total i després de Barcelona tenen plans per arribar a moltes més ciutats.

A Barcelona el preu encara serà més interesant. El preu del servei serà de només 0.05€ cada minut. Comparat amb els 0.24€ d’ecooltra és un gran preu.

Bolt opera bicicletes, patinets, taxis i repartiment de menjar

El que fa diferent a Bolt és que amb una APP es poden contractar diferents serveis de mobilitat. A Barcelona, de moment, només hi haurà bicicletes elèctriques però estaran atens a les liciacions de llicències de patinets per entrar al mercat.

Bicicleta Bolt elèctrica compartida Barcelona

Bolt és l’antiga empresa Taxify centrada en el serveis de transport en cotxe i s’ha convertit en el malson d’Uber i Cabify. És una petita empresa d’un estonià de 19 anys que va començar plantant cara a les grans operadores dels cotxes a demanda. El model de Bolt és que conductors particulars fan de taxistes, una pràctica prohibida a casa nostra.

Per tant, a Barcelona les opcions de Bolt es redueixen a les bicicletes compartides, el patinets i el repartiment de menjar. En els propers mesos esperen ampliar els serveis a Barcelona i portar el seu bikesharing a més ciutats.

Bolt està present a més de 150 ciutats

Bolt opera diversos serveis a més de 150 ciutats d’Europa, Àfrica, Àsia i Nord Amèrica. El seu servei estrella és el del servei de taxi amb més de 500.000 conductors adherits al seu servei.

L’empresa la van crear els germans Markus i Oliver Leisaly a Estònia l’any 2013 i ha posat en seriosos problemes a Uber. Iniciatives com aquesta han demostrat que des d’un país petit es pot competir amb els grans. D’allà també va sortir la plataforma Skype que ara és propietat de Microsoft.

Des de llavors, amb els diners pagats per Microsoft s’han desenvolupat empreses tecnològiques i una d’elles és Bolt. Ara mateix no només planta cara als més grans sinó que és líder a l’Àfrica.

El seu objectiu és cobrir totes les necessitats de transport de les ciutats des d’una única plataforma. Ara Bolt porta a Barcelona una nova bici elèctrica compartida i a Madrid hi té patinets. En un futur proper arribaran a més ciutats espanyoles i amb més serveis perquè creuen que ara és el moment de situar-se al mercat.

Bird farà el bikesharing a Tarragona

L'empresa de patinets compartits Birds portarà la bici compartida a Tarragona. Ja hi opera amb patinets i ara farà un Llegeix-ne més

El Bicing no funciona
Bicing sense bicis. El Bicing no funciona

Amb més usuaris que mai el Bicing no funciona. El sistema s'ha col.lapsat i els usuaris es queixen de la Llegeix-ne més

Nou servei de bici elèctrica compartida d’eCooltra
Bicicleta ecooltra a la Sagrada Família

A partir del 16 de juny ja es podrà fer servir el servei de bici elèctrica compartida de l'empresa líder Llegeix-ne més

El Bicing guanya 7000 usuaris i ja funciona al 70%
Bicicleta del Bicing al Fòrum

Des que es va reobrir el servei el 23 d’abril els usuaris augmenten el doble del que era habitual