Bird farà el bikesharing a Tarragona

Bikesharing Tarragona bicicleta compartida de Bird
L’empresa Bird de patinets compartits començarà a desplegar bicicletes elèctriques compartides a les ciutats on opera. A Catalunya només hi té presència a Tarragona.

Encara no hi ha data ni acord amb l’Ajuntament però Bird Bikesharing està decidida a portar la bicicleta compartida a Tarragona. En aquesta ciutat encara no hi ha cap operador de bikesharing ni l’ajuntament ofereix cap servei.

A Tarragona ja coneixen Bird perquè és una de les dues empreses que gestionen el servei de patinets elèctrics compartits.

Bicicleta elèctrica compartida d’última generació

Dins del món dels patinets els Bird están considerats els de més bona qualitat. Ara, l’empresa ha desenvolupat una bicicleta elèctrica que funcionarà sense bases fixes. Serà doncs, similar al sistema de Bolt a Barcelona: l’usuari haurà de deixar la bicicleta en un lloc legal i el nou usuari la localitzarà a través de l’aplicació.

L’empresa s’encarregarà amb la seva flota de furgonetes de recarregar les bateries de les bicicletes allà on siguin,

Tècnicament, la bicicleta que ha presentat Bird és de les més avançades: té quasi 100km d’autonomia elèctrica, una assistència al pedaleig del 20%, rodes de 26″, llums i cistella per portar objectes.

Tarragona no té carrils bici

A Tarragona l’ús de la bicicleta és minoritari. L’Ajuntament amb prou feines acaba d’adjudicar les obres del primer carril bici de la ciutat. Aquest carril bici estarà llest l’estiu de 2021 i unirà el barri de Sant Pere i Sant Pau amb la plaça Imperial Tarraco.

El Bicing no funciona
Bicing sense bicis. El Bicing no funciona

Amb més usuaris que mai el Bicing no funciona. El sistema s'ha col.lapsat i els usuaris es queixen de la Llegeix-ne més

Bolt porta a Barcelona una nova bici elèctrica compartida
Bolt a Barcelona

Ja tenim Scoot, Donkey Republic, Ecooltra, Yego i ara arriba Bolt a Barcelona amb la seva bici elèctrica compartida. Comença Llegeix-ne més

Nou servei de bici elèctrica compartida d’eCooltra
Bicicleta ecooltra a la Sagrada Família

A partir del 16 de juny ja es podrà fer servir el servei de bici elèctrica compartida de l'empresa líder Llegeix-ne més

El Bicing guanya 7000 usuaris i ja funciona al 70%
Bicicleta del Bicing al Fòrum

Des que es va reobrir el servei el 23 d’abril els usuaris augmenten el doble del que era habitual