Arriba a Xile el leasing de bicicletes elèctriques

El leasing arriba a la bicicleta elèctrica de la mà d’una empresa líder mundial en el negoci de cedir vehicles a canvi d’una quota mensual.

Amb la proposta d’ ALD e-bike es podrà accedir a una bicicleta elèctrica sense haver de ser-ne propietari. Amb aquesta proposta s’amplia la possiblitat fer servir bicicletes de preu elevat i amb un manteniment més complicat que les tradicionals.

La filial de Société Générale a Xile ofereix a les empreses una flota de bicicletes de la marca Spezialized per a l’ús dels seus empleats que també tinguin un cotxe amb aquesta opció. El contracte inclou el kit de complements (casc, l’armilla i el cadenat) i el manteniment en un taller oficial de la marca. A més, s’inclou una assegurança tant pel ciclista com per la bicicleta i un sistema de seguiment GPS integrat a la bici perquè una persona de confiança sàpiga per on es mou.

El sistema ja funciona a Holanda, Bèlgica, Luxemburg i Brasil amb bastant èxit perquè aprofiten les exempcions fiscals. Entre els avantatges per l’empresa hi ha:

  • Reducció de costos en aparcaments
  • Reducció de despesa en combustible
  • Empleats més saludables i satisfets
  • Reducció del temps de desplaçaments perquè s’eviten embussos
  • Compromís empresarial amb el medi ambient
  • Una única factura pel cotxe i la bicicleta de l’empleat
  • Descomptes fiscals a segons quin país

És un sistema que promet ser una bona solució per accedir a una bicicleta elèctrica. Fins i tot, pot ser possible que en el futur es pugui fer sense implicar-hi un cotxe i sense ser una empresa. De moment, ja arriba a Xile el leasing de bicicletes elèctriques i potser un dia ho veurem a casa nostra.

Relacionat:  75 quilòmetres més de carrils bici a Granada i 50 a Màlaga